Производствена-административна и складова база - гара Искър

Детайли
Период: 
2008 - 2009г.

Комплексът на фирма „Италбул шуус” се състои от административна сграда, голямо производствено хале, малко складово хале и дъгообразно метално хале. Административната част представлява монолитна стоманобетонна конструкция с ограждащи тухлени зидове. Изпълнена е с висококачествени, луксозни материали- интериорни врати и обзавеждане, подови настилки с гранитогрес , санитарни помещения с фаянс и гранитогрес. На първо ниво са обособени съблекални с избрана подходяща настилка и облицовка, улесняващи поддръжката в процеса на експлоатация.

Производственото и складовото хале са реализирани от сглобяема стоманобетонна конструкция с единични фундаменти. Стените са от трислойни пенополиуретанови панели, монтирани върху метална субконструкция. Покривът е послоен монтаж, състоящ се от ламарина PS 150, минерална вата и покривна хидроизолация от PVC мембрана. По подовете е изпълнена армирана бетонова настилка с висок клас на износоустойчивост. Площта около сградите е обособена с асфалтова настилка, като за паркоместата са използвани паркингови елементи на тревна фуга.

Добър пример за производствен административно - складов комплекс.

Особености

„Италбул шуус” ЕООД е предприятие, произвеждащо висококачествени специализирани обувки и чехли, както за вътрешния пазар, така и за износ.

Предишен/Следващ проект